ANKARA / ÇUBUK - Aşağı Cavundur Ortaokulu

Aşağı Cavundur Ortaokulu

Adres
AŞAĞIÇAVUNDUR MAH. AŞAĞI ÇAVUNDUR KÜME EVLERİ AŞAĞI ÇAVUNDUR ILKOKULU BLOK NO: 100 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Eğitimde öğrenciyi merkeze alan, akademik sanatsal ve sportif başarılarla adından söz ettiren, ulusal ve uluslar arası düzeyde örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Vatanını seven, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları hayata uygulayan, milli ve ahlaki değerlere bağlı, yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri takip eden, katılımcı, rekabetçi, çalışmalarında özverili, bilimsel çalışmayı ilke edinen, girişimci bireylerin yetiştirilmesi amacıyla gerekli eğitim ortamlarını oluşturulmasını görev edinmiştir.
Başarılar
Okulumuzun 2023-2024 Eğitim öğretim yılında LGS sınavında 19 öğrencimizden 3´ ü Çubuk Fen Lisesine Lisesine yerleşmiştir.
Saatler
Sabah 09.00 da giriş zili çalmakta, İlkokulların 14.20 de, Ortaokulların 15.10 da dersleri bitmektedir.
DOLMUŞ, HUSUSİ ARAÇ
3 KM.
Sportif Etkinlikler
lçe ve İl çapında düzenlenen spor müsabakalarına katılım sağlanmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Kros İlçe 1. liği, Voleybol İlçe 3. lüğü, Judo Ankara2. ve 3. lüğü dereceleri alınmıştır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları düzenlenmektedir. MEB Robot yarışmasına katılım sağlanmıştır.
TÜBİTAK 2204 Projelerine müracaat edilmiştir.
E-Twinnig başvurumuz bulunmaktadır.